Home » , , , , » 101 Dalmatinere (1961) Spille Film

101 Dalmatinere (1961) Spille Film

Se streaming 101 Dalmatinere i HD-kvalitet. Download film 101 Dalmatinere i HD-format. Download fuld 101 Dalmatinere i bedste look videoformat. Se fuld film 101 Dalmatinere i bedste video format. Fuld streaming 101 Dalmatinere i high definition-format.


Du kan se nu en fuld beskrivelse af 101 Dalmatinere nedenfor:
 • Original titel : One Hundred and One Dalmatians
 • Film titel : 101 Dalmatinere
 • År for film : 1961
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1961-01-25
 • Virksomheder af film : Walt Disney Productions,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 76 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : 1Q_98VlWLF4
 • Oversættelse af film : EN,DE,IT,NL,PT,FR,RU,SV,ES,DA,NB,TR,FI,HU,CS,PL,ZH,HE,NO,IS,EL,
 • Cast af film :David Frankham (Sgt. Tibs), Ramsay Hill (Television Announcer / Labrador), Tudor Owen (Towser), Marjorie Bennett (Duchess), J. Pat O'Malley (Colonel / Jasper), Rod Taylor (Pongo), Lisa Davis (Anita), Frederick Worlock (Horace / Inspector Craven), Mimi Gibson (Lucky), Betty Lou Gerson (Cruella De Vil / Miss Birdwell), Bill Lee (Roger (singing voice)), Sandra Abbott (Penny), Thurl Ravenscroft (Captain), Ben Wright (Roger), Barbara Beaird (Rolly), Cate Bauer (Perdita), Queenie Leonard (Princess), Martha Wentworth (Nanny / Queenie / Lucy), Mickey Maga (Patch), Tom Conway (Quizmaster / Collie), George Pelling (Danny)
Det er en komedie - Det er et mysterium - Det er en thriller - Det er nyt - det er anderledes - Det er dejligt - Det er SJOVT!

0055254

101 Dalmatinere korrekt film fremstillet ved Walt Disney Productions, ved hjælp af en beskrivelse af filmen er "De er frække og charmerende, og det bedste er, at der er 101 eksemplarer af dem! Tag med Disneys dalmatinere ud på et fantastisk eventyr for hele familien. Fyldt med spænding, humor og masser af pletter! Hjemme hos Robert og Anita er alt lutter idyl og lykke, for deres dalmatinere Pongo og Perle har fået deres første kuld hvalpe; 15 uimodståelige små hvalpe. Men pludselig en dag er hvalpene forsvundet. Og ikke nok med det, alle dalmatinerhvalpe i hele London er sporløst forsvundet. Hvem kan have taget dem og hvorfor? Den store hundealarm går i gang og hunde fra nær og fjern hjælper med at lede. Sporene leder ikke helt uventet til Anitas gamle skolekammerat, den lumske og upålidelige Cruella de Vil, som altid har drømt om en plettet pelsfrakke…". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste øre sprænge lydkvalitet og bedste bedste skuespillere.

I det øjeblik jeg første fundet ud af om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg ligesom de fleste idé eller på anden måde. Efter at have set det Der er at udtrykke at faktisk jeg virkelig sætter pris. Jeg helt klart anbefale denne film for dem, der herunder genre Eventyr, Animation, Familie, . Er i stand ser det som en gave blot ved klikke en knap og tilmeld, som muligt ser utallige nyeste filmtitler som en gave.

... Fuld film streaming 101 Dalmatinere i top kvalitet 720p ....
Producer : Walt Disney, Director : Clyde Geronimi, Novel : Dodie Smith, Screenplay : Bill Peet, Director : Hamilton Luske, Original Music Composer : George Bruns, Editor : Donald Halliday, Director : Wolfgang Reitherman, Editor : Roy M. Brewer Jr.
Ja, nu du kan se film forbundet med 101 Dalmatinere 100% længde og find den forbindelse til dette flick 101 Dalmatinere i HD-video.


Tags: puppy, dalmatian,

Share this article :

0 reacties:

Een reactie posten

 
Support : Copyright © 2013. family movie - All Rights Reserved